το ξεκινημα
Η εταιρεία ξεκινά τα πρώτα βήματα της στο χώρο της τυροκομίας από το 1967 όταν ο Σπύρος Μπάφας, άρχισε να τυροκομεί παράγοντας μικρές ποσότητες κίτρινων σκληρών τυριών.
Ο Σπύρος Μπάφας αξιοποίησε την τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών που συγκέντρωσε από τους προ παππούδες του, οι οποίοι είχαν ως αποκλειστική ενασχόληση την κτηνοτροφία. Με τις στέρεες βάσεις και τις αρχές μιας οικογενειακής επιχείρησης, ο Σπύρος Μπάφας μεταλαμπαδεύει όλη την γνώση από την οικογενειακή παράδοση δεκαετιών στα παιδιά του.